Wat ik doe

Ik word blij van de fonkeling in jouw ogen op het moment dat je je bewust wordt van jouw kansen en mogelijkheden.

Na 8 jaar is het tijd voor een nieuwe aanblik van mijn website. Ik heb mijn GGZ aanbod vaarwel gezegd en mijn logo aangepast qua kleur. De kleuren passen beter bij wat ik nu uitstraal: creativiteit, speelsheid, stimulatie, vertrouwen, loyaliteit, rust en integriteit. Het is allemaal wat meer doorleefd, ik vaar meer op mijn ervaring en heb nog steeds veel plezier in het werken met professionals. Als begeleidingskundige blijf ik er op gericht het beste in jou naar boven te halen.

Mijn drijfveer? Ik vind het fantastisch om bij te dragen aan werkplezier en professionele groei én te ervaren dat ik mezelf daarmee blijf ontwikkelen en meer zelfkennis vergaar.

Waar ik je mee kan helpen

Coaching

Zorgprofessionals, medisch specialisten en personen met een leidinggevende positie kunnen bij mij terecht voor coaching. Dit doe ik onder meer vanuit het Challenge en Support programma. Coaching kan zowel individueel als binnen een groep professionals plaatsvinden (bijvoorbeeld een vakgroep psychologen).

Meer over coaching

Supervisie

Ik geef supervisie aan zorgprofessionals, waaronder psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Ook basis-psychologen kunnen supervisie krijgen als zij zich onzeker voelen en willen groeien in het werk. Hierbij maak ik gebruik van mijn expertise verworven als consulent voor het CCE bij complexe vraagstukken in de langdurige zorg.

Meer over supervisie

Consultatie

Als GZ-psycholoog/ psychogerontoloog denk ik mee en adviseer ik bij het aanpakken van complexe vraagstukken in de langdurige intensieve zorg.

Dit doe ik onder meer in opdracht van het Centrum voor Consultatie en Expertise.

Meer over consultatie

Ervaringen van anderen

Magda is een vriendelijke, eerlijke en open persoon, waardoor ik me al vanaf het kennismakingsgesprek veilig en serieus genomen voelde. Doordat zij open was, kon ik dit ook zijn. Magda sloot mooi aan bij wat ik nodig had, waardoor ik o.a. heb geleerd om op mijn eigen functioneren te reflecteren en dat gebeurtenissen uit het verleden nu nog invloed hebben op mijn handelen als psycholoog. De supervisie heeft ervoor gezorgd dat ik in een korte tijd erg ben gegroeid en hierdoor ook voor de GZ-opleiding ben aangenomen.

J. Messerschmidt psycholoog

Interesse?

Kan ik een bijdrage leveren aan jouw ontwikkeling als zorgprofessional?

Neem contact op