Wie ik ben

Samen de wereld mooier maken en genieten van wat tot stand komt.

Ik ben een professional met veel ervaring in zowel de geestelijke gezondheidszorg als in het bieden van leerbegeleiding aan professionals.

Mijn passie is bijdragen aan ontwikkeling van zowel anderen als mijzelf. Samen de wereld mooier maken en genieten van wat tot stand komt. Ik word blij van de glinstering in jouw ogen op het moment dat jij je bewust wordt van mogelijkheden en kansen.

In mijn leven heb ik de nodige tegenslagen gehad en geleerd hoe belangrijk het is om emoties ruimte te geven. Ook heb ik geleerd om te incasseren, te relativeren en om reële verwachtingen te hebben. Veerkracht is een talent dat ik gedurende de jaren heb ontwikkeld.

In mijn vrije tijd ben ik kunstzinnig bezig als tekenaar. Daarnaast houd ik van wandelen, muziek, koken en geniet ik van het leven.

Ervaringen van anderen

Magda daagt mij iedere keer weer uit. Creatieve werkvormen, scherpe vragen maar ook aandacht en respect zorgen voor een stimulerend en veilig leerklimaat. Ik voel me gezien als persoon en professional. Magda weet daar bijzonder goed op aan te sluiten.

B. M. GZ-psycholoog

Interesse?

Kan ik een bijdrage leveren aan jouw ontwikkeling als zorgprofessional?

Neem contact op