Coaching

Meer zelfcompassie, voldoening en erkenning zijn de uiteindelijke doelen die we nastreven.

Veranderingen en toenemende werkdruk binnen de organisatie beïnvloeden jouw functioneren. Er ontstaat een wens om te ontsnappen, te veranderen of te groeien middels een passend coachingstraject. Tijdens coaching krijg je de kans om met een frisse blik, voorbij oordelen, cynisme en of angst, nieuwe kansen en mogelijkheden te onderzoeken. We kijken niet alleen naar jouw eigen rol en positie maar ook naar de context.

Tijdens de coachsessies ontdek je welke mogelijkheden er zijn en welke vaardigheden je in kunt zetten. Je krijgt de kans om vrij te experimenteren in een nieuwe rol en/of met vaardigheden.

We doen dit door proef te draaien aan de binnenkant van jouw ogen, door opstellingen te maken, door metaforen te bedenken, door jouw kwaliteiten en valkuilen te ontdekken en door het gewoon uit te proberen in de coachpraktijk. Ik help jou om in scenario’s te denken, opties te verkennen en creatieve mogelijkheden te ontwikkelen. Met goede plannen en motivatie zul je, hetgeen je geleerd hebt, in het werk uitproberen.

Evaluatie van de stappen die jij zet, zijn onderdeel van jouw ontwikkelproces in de coachpraktijk.
Meer zelfcompassie, voldoening en erkenning zijn de uiteindelijke doelen die we nastreven.

Ervaringen van anderen

Magda luistert aandachtig, is betrokken en stelt doordringende vragen. Dit doet zij respectvol, met lef en met creatieve werkvormen. Daarin komt haar rijke ervaring en professionaliteit naar voren. Dit alles in een veilige sfeer, waarin plaats is voor humor.

Marianne gedragswetenschappelijk docent

Interesse?

Kan ik een bijdrage leveren aan jouw ontwikkeling als zorgprofessional?

Neem contact op