Consultatie

Ik vind het prettig om de tijd te hebben om samen met de professionals en familie tot een goede analyse te komen en formuleer aansluitend adviezen ter verbetering

Voor complexe zorgvragen in de langdurige zorg voor ouderen ben ik beschikbaar als consulent.
Ik heb jarenlange ervaring in zowel de intramurale en extramurale gerontopsychiatrie en werk sinds 2006 als consulent voor onder andere het Centrum voor Consultatie en Expertise.

Vaak word ik gevraagd voor brede beeldvorming bij ernstige gedragsproblemen zowel op clientniveau als op het niveau van het team en de organisatie. Ik vind het prettig om de tijd te hebben om samen met de professionals en familie tot een goede analyse te komen en formuleer aansluitend adviezen ter verbetering. Geregeld word ik gevraagd om samen met b.v. de psycholoog van de organisatie een plan van aanpak te schrijven en een rol te spelen in de implementatie van het verbeterplan.

Mijn werkwijze is transparant, pragmatisch, efficiënt en overzichtelijk.

Je kan ook de volgende video’s bekijken:

Ervaringen van anderen

Magda is oprecht geïnteresseerd in de mens achter de dementie en dat maakt het contact persoonlijk. Als dochter is er ook naar mij geluisterd en ben ik betrokken geweest in het gehele traject. Daardoor voelde ik me erkend in mijn verdriet en de machteloosheid. Ons streven is geweest rust te creëren en mijn moeder menswaardig te ondersteunen in haar Lewy Body dementie en daarvoor heeft Magda zich volledig ingezet met succesvol resultaat.

Jacqueline Chaigneau dochter

Interesse?

Kan ik een bijdrage leveren aan jouw ontwikkeling als zorgprofessional?

Neem contact op